As face o pernita si sa pun o poza cu noi pe ea..si o ciocolata si ceva ce ii place lui.un ceas ceva..Cadoul asta am vrut sa ilfac prietenului meu.dar cu 2 zile inainte de asta neam despartit..si el avea pe altcineva.
Poti sa-i iei un tricou personalizat, asa am facut eu anul trecut de sfantul valentin. Mi-am facut si mie unul.
Am iesit in oras asa si a fost foarte fain.
Poti sa-i iei si alte lucruri gen accesorii, depinde de cum e iubitul tau ( o esarfa, o bratara, o caciula, parfum, o vesta )
Sau ceva mic, simbolic care sa va simbolizeze pe amandoi sau asa ceva, sa arate iubirea dintre voi. Ca atunci cand se uita la cadou sa-si aminteasca de tine si ca te iubeste.
Pai poti sa ii iei niste chiloti de dama cu dantelasau betisoare parfumatesau...lumanari parfumate nu stiu... ceva de genu in orice caz
Eu cred ca ai primit deja un raspuns bun, dar daca tot mai ai nevoie: o poza cu voi doi intr-o rama in forma de inimioara care se gasesti in Bucuresti la Auchan Crangasi.
Cel mai dragut ar fi sa ii cumperi ceva personalizat, cu numele lui, un ursulet, o cana, etc.
Ramonessa întreabă:
patry_6106 întreabă:
bombasexy2 întreabă: