Da... eu am pesti sunt linistiti adica sa nu te astepti sa te joci cu ei te linistesc daca te uiti la ei daca ai chef sa te joci ia-ti un catel sau o pisica. cu o soparla te dai mare... adica cine mai e ca tine :p cam asa stau treburile
Depinde ce marime are acvariul... ti-as recomanda DISCUSI sunt foarte foarte frumosi dar si scumpi... vreo 2 de aia iti ajung daca nu i-ati un camelon din carrefour de la animal planet aia
Buna si eu am avut de ales dintre un agvariu cu pesti si o tarantura:-s desigur ambele imi placeau si totusi am ales pesti \ si crede-ma este o alegere inteleapta, de fiecare data cand sunt stresata sau sunt intr-o dispozitie mai neplacuta...privesc pestii cum inoata linistiti:X si ma calmez...Iti recomand din suflet pesti
Cred ca mai bine iti cumperi pesti, sunt linistitori, nu plictisitori.si daca vrei sa iti cumperi guppy ia-ti cel putin 3 un masc si 2 femele.o sa se simta mai bine daca sunt mai multi si ai sanse mai mari de a iti face pui
Eu am avut o soparla de rasa Dragon Barbos, sau cel putin asa i-au zis aia de la magazin lui tata ), avea vreo 15 cm lungime si 5 cm latime, e greu sa intretii o soparla, mananca insecte, hranavie, trebuie sa cumperi soareci de laborator, adica aia albii, eu ii dadeam! Acum am pesti Guppy, am 14 pui, mi-au murit parintii, iti propun sa iti iei pesti, sunt linistitori, calmi, si daca iti iei pui poti sa te uiti in fiecare zii sa vezi cum evolueaza!