Da, este memoria interna insa nu stiu daca foloseste doar la salvarea misiunilor si atat. Din cate stiam eu, poti chiar sa copiezi/instalezi jocuri in memoria consolei si nu numai jocuri ci si filme, muzica, poze, aplicatii, etc. Daca este portabil cu siguranta se pot folosi astfel de fisiere. Insa nu stiu cum e cu cele mari, de camera.
Gb "aia" arata cat spatziu ai pe hard si ca sa nu te msi complici istzi un play station 3 slim
Iati ps 3 super slim500 gb.si acei gb e hardiskul memoria care este folosita la salvarea datelor si jocurilor de pe story.(Sa iti cumperi varianta 320 sau500 ca celelalte dau ylod o problema de ps 3(costa cam 13-14 mil la altex bafta
Acei GB inseamna Hardul tau(memoria totala)Acei GB se folosesc la instalarea jocurilor.PS3 nu e ca PS2, jocul se si instaleaza.Sincer,eu cred ca cel mai bun lucru este sa astepti inca putin si sa-ti iei un PS4
Daca astept pana apare ps4 o sa fie o multime de probleme. un ps4 o sa coste in jur de 600 euro si inca nu s-au facut jocuri de ps4 decat cateva.