| Merishoor a întrebat:

Sall
Vreau sa ai iau un cadou lui tata si nu stiu ce cadou
Funda
Cine spune cele mai multe raspunsuri

5 răspunsuri:
| DrunkenRat a răspuns:

-un tricou cu ceva mesaj simbolic sau un tricou personaliat cu o poza de familie;
-un ceas;
-o carte/serie de carti *daca este genul xD*;
-o undita de pescuit;
-un card/ un stick;
-o ciocolata;
-chitanta de la factura de curent gata platita;
-un test cu nota 10;
-sosetelaughing);
-un prosop;
-un portofel;
-un vin bun;
-un sah sau alt joc;
-o camasa;
-o cravata.

| AndraTpu a răspuns:

Uite aici ceva folositor:
http://www.cadouri-funny.eu/Cadouri%20pentru%20barbati.htm ai de unde alege! Baftaa! pupici

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un parfum,o geaca,o felicitare,un breloc, parfum pentru masina, ...mai multe.etc etc

| Izabellaxu a răspuns:

Te poti orienta la accesoriile vestimentare: curea de piele, portofel, borseta, ceas. Gandeste-te ce ii place tatalui tau si ii puti lua si ceva haine. In functie de preferinte ii poti lua un tricou sport, o camase, un plouver, vesta sau chiar ceva funny, simbolic dar totusi util de exemplu un medalion sau un album foto, un CD cu muzica preferata, o carte, o sticla de vin cu suport, parfumul preferat, rama foto digitala sau clasica, mouse pad personalizat, cana personalizata, magnet pentru frigider cu un mesaj. Iar daca bugetul pentru cadou este mai mare te poti gandi sa ii iei un lant sau o bratara de aur sau argint.
Sper ca te-am ajutathappy
Mult noroc la cautatrea cadoului perfect.

| Marmota007 a răspuns:

Poi depinde ce tip de om e...cam ce ii place. Haine nu prea ii poti lua fara sa le probeze, numa' pe ghicitul marimii nu merge. Ideea brelocului e buna, sunt brelocuri cu nume.ii poti lua unul cu numele lui sau daca serviciul nu ii prea permite sa stea prea mult acasa i'a unul cu numele tau, "ca sa te aiba mereu langa el". Nu tinde catre chestii scumpe, in general parintii nu pun pret pe cadouri de astea scumpe.importanta e semnificatia lui tongue