| MariusPapoi a întrebat:

Sall, vreau sa fac comanda pe siteul okazii.ro si as vrea sa stiu de la cineva care a mai facut daca produsele sunt exact ca in imagini pentru ca am gasit trening nike FCB model 2012 la 100 ron si nu sunt convins daca arata in realitate ca in poza. ast rasp

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De obicei ai marea surpriza sa nu fie la fel ca in imagine. poate ceva mai vechi sad Eu iti recomand sa nu cumperi de pe internet, poate vei fi fericit sau dezamagit de alegerea ta happy Succes in cautarea raspunsului pe care il doresti :*

| MariusPapoi explică (pentru anonim_4396):

Dar cand vine coletul nu pot sa il desfac inainte sa il platesc?

| anonim_4396 a răspuns (pentru MariusPapoi):

NUU sad

| Tagaso a răspuns:

Sun ca în poze, o să te contacteze să confirmi adresa și mărimea, lași id email și număr de telefon.

| DjZen a răspuns:

Da stiu a dat un verisor de al meu si da comeznile si reale nu ai la ce sa te pacalesti

| AnutzaBM a răspuns:

Buna, eu mi-am cumparat de pe okazii un telefon mobil, totu fix ca in poza, super colaborare, insa inainte sa cumperi de la cineva te sfatuiesc sa te uiti la calificativele utilizatorului, daca are cateva pozitive, atunci eu zic ca e ok, si poti cumpara, daca nu are deloc caloficative, vezi poate are garantia de livrare-daca nu banii inapoi, dar daca nu are nimica, eu nu as risca. Bafta