Buna
depinde daca e cea mai buna prietena a ta sau te intelegi bine dar ai mici obiectii.
daca e o prietena buna ai putea sa-i dai de exemplu un jurnal sau un jurnal comun in care sa scrietei amandoua(amandoi)(depinde ce varsata ai) sau o perna cu o poza cu tine si cu ea sau o rama cu o poza... sau ceva imbracaminte un costum dragut sau o rochita.ai putea sa-i oferii ceva ce stii ca-si doreste un catelus de plus sau multe altele
dar daca t intelegi cu ea dar ai niste obiectii... pfff ce sa zic ai putea sa-i cumperi tot asa ceva ce si-ar dorii sau un joc
o ceocolata mare si sa-i faci o flicitare manuala cat mai interesanta+ ceva semnificativ ( o pereche de cercei micutzi un set de creioane cereta in forma de animalute sau un penar dragut o cutie cu farduri pentru fetitze
sper ca te-am ajutat:X ceao
inca ceva nu stiu esti F sau B ca si asta depinde
Nu prea stiu ce sa zic pentur ca nu ai dat mai multe detalii, varsta ce fel de persoana e ma rog daca e una mai copilaroasa sau sensibila ceva de plus cu te iubesc sau gasesti tu sau o pereche de cercei, medalion asta s-ar potrivi cam la orice gen de fata.
Un breloc de 30 de lei sunt foarte frumoase
sau un suport pentru bijuterii care arata ca un manechin ( cauta pe Google manechin bijuterii )
sau o caseta de bijuterii
sau un lantisor
sau o esarfa
sau organizeaza-i o petrecere surpriza la tine acasa cu cativa prieteni foarte buni
sau... am ramas in pana de ideii oricum gandeste-te la ce ii place ei si nu ii cumpara haine in nici un caz daca vrei ceva foarte frumos du-te intr-un magazin special unde are numai cadouri si ai sa vezi acolo o multime ( de obicei scrie Gift pe ele)
Pai ai putea sa-i cumperi un lantisor de argint sau un breloc gravat cu numele tau si numele ei, si sa iti faci si tie unul ca sa fiti mereu nedespartite ...sau ceva haine daca stii anume ce ii place
Buna!
Poti sa ii confectionezi si tu ceva de exemplu o felicitare si sa scrii in ea ce mult reprezinta ea pentru tine ca prietena.
Sau daca vrei sa ii cumperi ceva poti sa ii iei un parfum,un ceas,o bratara a prieteniei(sau poti sa o faci tu),haine,jucarii din plus(chiar daca nu e copil mic dar tuturor le plac jucariile din plus,le pun in camera), cosmetice, un jurnal(o carte cu amintiri). Sunt multe cadouri dar gandeste-te la ce ii place ei.
Sper ca am ajutat si te pup:*
Un parfum, o esarfa, cosmetice, accesorii(cercei, un inel, o bratara), un ursulet de plus e binevenit oricand, o carte (dar nu ar fi prea interesata-cred eu), un CD de colectie, daca e fana unei anumite trupe, o bluza sau o jacheta draguta, o husa pentru telefon... cam atat stiu eu...
Pai poti sa ii cumperi o bratara a prieteniei. Sau sa pui in rama o fotografie cu voi doua.
Icearca sa vorbesti cu ea si sa o intrebi DISCRET ce isi doreste is... ai raspunsul. Sau poti sa ii cumperi un inel, un set de machiat, o fusta, un ursulet de plus si daca crezi ca e putin poti sa mai adaugi si niste dulciuri.
Buna.Si eu caut ca peste cateva zile este si ziua la prietena mea cea mai buna.Eu ii i`au un latisor:X.si cu o jumate de inima la ea si jumate la mine pe care sa scrie Best Friends.gassesti la orice argintarie.e super.si asa isi va aminti de tine mereu.si ca sa fie si mai frumos il pui intr-o punguta si punguta in mainile unui papitoi.ce sweet ca pentru ea.un ursulets.cu siguranta o sa-i placa>
Vrei sa faci un cadou, sau pur si simplu iti trebuie un anumit accesoriu? Ti-l facem noi. http://www.breslo.ro/Shop/lebondesign
Ai putea a ii faci un album cu poze cu toate peripetiile voaStre i a ii ei ceva din domeniul modei cum ar fi o rochiie cu voal Stii Si ii bagi intr-o cutie Smechera de cadou Si ii pui Si o gartie creponata inauntru ca Sa creaSca SupanSul pana deSchidee dar Sa ii pui albumul deasupramai mult de 300 de ron nu are cum Sa te duca mult SucceS la cumparaturi Si diStractie placuta la ziua ei:*
cristina_3299 întreabă:
3Paharel1alex2 întreabă: