anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut,a facut cineva cumparaturi de pe aliexpress? sunt ok? am citit pe net cum se procedeaza dar doresc parerea unei persoane care a comandat si a si primit comanda... nu doresc raspunsuri de genul "profesoara mea a facut comanda ","am auzit un prieten",etc. rog sa raspunda doar cei care au facut comanda personal, nu raspundeti doar de dragul da a va afla in treaba sau pentru a acumula puncte sa castigati tricouri sau mai stiu eu ce

4 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Pe aliexpress gasesti numai ''chinezarii''! Daca nu esti pretentios sau produsul nu necesita o oarecare calitate atunci e OK.Tot ce am comandat, am primit singurul inconvenient fiind timpul in care am primit coletul (27-35 de zile). Am luat coolere, adaptoare, incarcatoare pentru laptopuri la un pret de 10 ori mai mic decat in Europa.

| superpret a răspuns:

Eu cumpar de pe aliexpress! Majoritate (70%) sunt replici, dar replici de cea mai inalta calitate - cateodata mai bun ca originalul.

Bineinteles gasesti si produse originale.
Timpul de livrare mediu ~ 25 de zile + achitarea de tva & taxe vamale daca produsul depaseste 15 euro respectiv 100 euro.

| luckkky a răspuns:

Pai "chinezarii" sunt si in Romania (vezi Allview,utok,zte,huawey)dar au preturi de doua ori mai mare decat acolo,nu poti spune ca Lenovo de exemplu e chiar chinezarie,chiar daca este o companie chineza,hai sa ne gandim ca au cumparat divizia de pc de la ibm,si au incercat sa ia chiar si firma packard bell, si apoi cand vezi o reclama cu Ashton Kutcher pentru tableta Lenovo yoga, nu ai ce sa mai zici happy, Kobe Bryant le face reclama la mobile, no...si am inteles ca au cumparat ceva si din divizia smartphone Motorola si in decursul anului 2014 vor lansa pe piata un telefon pe care l-au dezvoltat impreuna.Pe mine maintereseaza in mod special produsele electronice de acolo, pentru ca prefer sa dau 200 de dolari pe un telefon Lenovo dual core de acolo decat sa platesc aici peste 8 milioane pe acelasi produs, in Romania e de ajuns sa intri pe tocmai sau mercador sa vezi toate ciurucuriele de telefoane second la pret de produs nou, pai e posibil sa ceri pe un s2 cu display ars 4 mil?laughing sau 6-7 milioane pe iphone 5 blocat icoud? ce sa faci cu el, sa-l pui in rama? ...in fine, o sa ma documentez mai bine inainte de a comanda, vad ca pe TPU nu prea sunt persoane care au cumparat de acolo happy

| Moisa_Andrei_2000 a răspuns:

Pentru a primi 5 % din suma achitată pe produs, folosițivă de acest cashback service https://letyshops.ru/soc/sh-1/?r=232240 totul e in limba rusă, dar vă descurcați cu google translate