| DaughterOfDarkness a întrebat:

Aceasta e o intrebare pentru fete. Ati inceput sa purtati cizme? Daca da cam ce fel de cizme ar merge pentru perioada asta a anului si care sunt acum la moda?

8 răspunsuri:
| CrazyClery a răspuns:

Pentru aceasta perioada sunt perfecte cizmele fara blana. Le poti incalta cu blugi, pantaloni normali sau fuste.Sanatate multa!

| alice_2151 a răspuns:

Anul acesta în vogă sunt cizmele foarte lungi, în general deasupra genunchilor, de culoare închisă și foarte joase.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cele peste genunchi

| Biutzu a răspuns:

Cacao cu lopte/gri; catifea/piele sau imitatie; fara toc/rotund inalt; cu blana; se indoae/nu; lungi/acu scurte; curea; cateva pietricele/modele suptile; cu forma nu cu varf ascutit

| Nicoleta a răspuns:

Eu port de mult timp cizme.
Avand in vedere ca maine e 1 noiembrie si e foarte frig, poti purta orice fel de cizme.

| rainbowstrings a răspuns:

Nu am început să port încă cizmele dar mi-am cumpărat o pereche. Am văzut că sunt la modă cizmele foarte lungi care trec de genunchi, cu botul rotund. Tocul este opțional. Ale mele au și toc și sunt foarte foarte comode. Sper că ți-am putut fi de ajutor :*

| Andraaa_1742 a răspuns:

Eu una port ugg-uri, cizme lungi si vreau sa-mi cumpar si cizme de cauziucbig grin

| Smiiilee a răspuns:

Si eu tot ugguribig grin, si vreau sa imi iau si cizme lungi