Cei mai activi useri din categoria Shopping pe 20 Noiembrie 2024 sunt:
Dacă am dat comanda pe shein de două produse diferite, iar unul dintre ele are livrare rapidă...vor ajunge în același timp, sau separat?
Buna pot retrage bani pe care i-am făcut pe trendyol la înregistrările zilnice pe cardul meu de debit
Am o întrebare va rog sa îmi răspundeți care știți Mi- am pus o comanda pe shein acum 11 zile și nu mi- a mai ajuns și a trecut mult timp de la fața la care trebuiau să fie livrate și îmi...? (mai mult)
A cumparat cineva de pe Jordans.ro? E scam? Ok, or fi chinezarii la pretul asta dar sa nu fie teapa-teapa Nu gasesc recenzii, nu gasesc date de contact...e too good to be true...
Pe data de 12 noiembrie am dat o comandă pe SHEIN iar pe 17 noiembrie mi- a apărut asta la urmărirea comenzii: AMS, camionul ajunge după terminalul de marfă. Ce înseamnă țin să menționez ca ...? (mai mult)
Daca dai comnada pe un site in Romania, gen eMAG sau altul, la un produs, pret afisat ABC, banii au plecat de pe card, la 3 zile siteul anuleaza comanda, [ca pretul nu corespunde] banii apar candva...? (mai mult)
Salut! Știe cineva dacă site-ul retrokitclubs.com este de încredere? Au cam multe variante de tricouri și la un preț relativ ok.
Salut! Acest ceas are app store? I just found this on AliExpress: RON290.76 | 4G Smart Watch Independent SIM Card Camera Video Call Whatsapp Reminder 2. 01inch Full Touch Screen Smartwatch Men Women 2024...? (mai mult)
Buna ziua mama o primit card didactic de 500 lei și am încercat să comand de pe eMAG dar nu merge de fiecare dată când pun datele cardului și dau pay îmi dă o eroare ce as putea face?
Am mai comandat cineva de la trendyol? am comandat pentru prima data de la ei dar comenzile vin in 5 colete diferite stie cineva din ce cauza, jumatate din ele au mai am inca 3 care inca nu ai sosit
Am comandat de pe un site si o spus ca vine prin fan Courier,dar problema este ca am dat comanda acum o săptămână si tot nu mi-a venit, de ce? de 2 zile spune ca este in tranzit
Buna! A mai dat cineva comanda de haine sport personalizate de pe site-ul Titansport.ro? Daca da, a-ti primit coletul, e ok sa dau o comanda de la ei?
O ruda a comandat ceva saptamana trecuta pe vinted și de ceva zile e in Bucuresti la depozit sau central warehouse.Intarzie oare pentru ca e perioada black Friday?
Bună, lume! M- am gandit ca daca îmi pica fata la secret santa la liceu (sunt clasa 1 0) si daca fata aceea se machiaza as dori să.i cumpar de la sinsay este un advent calendar in forma hexagonala...? (mai mult)
Salut TPU! Am achiziționat o tabletă de pe Emag acum o săptămână și doream să știu dacă o mai pot returna. Tableta a fost desigilată și folosită, dar arătat ca nouă iar accesoriile sunt...? (mai mult)
Buna! A patit cineva de aici cand a dat comanda pe shein sa ii scrie ca coletul a ajuns in LUX si apoi ca a plecat in AMS( banuiesc ca e Luxemburg prima tara si a doua e orasul Amsterdam). Si daca da a...? (mai mult)
Buna ziua! am dat precomanda de iphone 16 pro max pe data de 9 noiebrie, imi poate zice cineva cand ar putea ajunge?
Buna ziua am plasat o comanda pe shein și de 8 zile a rămas blocat ultima notificare fiind LGG -zbor zbor sosit știe cine ce înseamnă aai pățit cineva? unde se poate afla pachetul mulțumesc
Salutare TPU, am dat si eu acum 9 zile o comanda de pe temu si de 4 zile in fiecare zi am aceeasi actualizare "deliver to departure station". Stiti cumva daca o sa mai imi ajunga coletul sau nu?:))
Cum pot accelera comanda? Am nevoie de produse urgent pana luni ca am cununia.
Ați întâmpinat … să primiți un colet la easybox și să conțină alt produs decât cel comandat? Cum ați procedat să primiți totuși produsul cerut și bineînțeles pe care l- am și plătit?...? (mai mult)
Salut, am 2 întrebări. Am mers la un mall sa îmi iau niște curele pentru ceas, mi- a spus prețul de 130 lei, este un preț exagerat sau negociabil? Nu știu prețul total al ceasului, cam cât...? (mai mult)
Am comandat un inel de argint să- l dau unei prietene de ziua ei doar că l- am comandat de pe Edenboutique. Am fost sunată după de ei să- mi spună că nu îl mai au după și acum pe site apare din...? (mai mult)
Salut, in legătură cu "x2 diferența" de la Altex, ați făcut vreo cerere, v-ați primit banii înapoi?
As vrea sa comand niste parfumuri de pe shein știe cineva daca persista aceste parfumuri?
Bună, am comandat un telefon de pe istyle iPhone 16 de aproape o luna și încă nu a venit, oare cat durează o livrare de genu, nu știți? Am impresia ca nu mai vine. Mulțumesc, dau funda
Imi poate recomanda cineva un site cu Windows 10 64 bit Profesional sau Ultimate pentru stick mai ieftin?
Are cineva bile mari din piele 15, 5 cm? maxim 200 ron ( dau funda )
Buna seara lume, am comandat niste petarde de pe un site și am platit comanda tot si spune că mâine îmi ajunge dar eu n- am primit niciun mesaj, apel, nimic, in cat timp îmi ajunge? Mulțumesc...? (mai mult)
Heyyy,mi-am dat o comanda de le cel.ro ieri (9.11.2024) de un Samsung a 55, intrebarea mea este urmatoarea.In cat timp ar trebui sa ajunga coletul? Multumesc anticipat!
Stie cineva un site bun de unde imi pot cumpara un skateboard/cruiser?
Buna dimineața TPU am făcut și eu o comanda de petarde de pe un site de piccolo corsair și spune că mâine pe 11 se livrează acum nu știu ar trebui să mă sune ei sau? Eu am platit pe siteul lor...? (mai mult)
Buna! Nu stiu daca e categoria corecta. Cupele menstruale cum se aleg? Adica am vazut marime 45, 42, mini, xs, dar nu dau alte detalii
Salut! Dacă am dat comandă de ceva de pe Emag în prima oră de Black Friday, știi cineva să-mi spună cam în cât timp îmi vine?
Salutare! Vin și eu cu o problemă, m- am dat cu parfum(apa de parfum) pe niște geci și mi s- a dezlipit logo- ul în locul respectiv și s- a strâns, gecile fiind originale(Northface/Columbia) mai...? (mai mult)
Salut.Am facut si eu un retur pe zalando, cu fan curier.Am creat returul pe zalando, am primit un email de la acestia unde am fost redirectionat pe site- ul celor de la fan curier(zalando si fan curier...? (mai mult)
De cand livreaza Cargus sambata? Am primit mail de dimineata ca se livreaza azi si pe awb scrie ca este in curs de livrare. Totusi localitatea mea nu este in lista localitatilor cu livrare sambata publicata...? (mai mult)
Astazi este Black Friday pe eMAG. Vreau sa cumpar abonamentul Genius, care vine cu niste oferte am apasat pe "Vreau oferta Genius" si m- a dus la o pagina de plata. (Sunt logat cu contul meu si nu am ...? (mai mult)
Am facut o comanda la eMAG de black friday, am primit un sms ca cica plata a fost esuata dar mi au fost luati bani Am comandat un ceas de la Huawei si niste buds de la Samsung, fac comanda imi ia bani...? (mai mult)
Bună TPU! De unde pot cumpăra niște pastile car pot tine minte tot? Ca am auzit ca sunt pe piața în America și pe diferite site- uri, și vreau să- mi spuneți de pe ce site îmi pot lua...? (mai mult)
Bună! Aș dori și eu idei de cadouri secret santa pentru băieți (adolescenți). Avem ca buget 50-100 lei. Cât mai multe idei, vă rog!
Salut! Are cineva experienta cu parfumurile de pe Depozitul de cosmetice? Sunt originale?
Buna, la ce ora incepe black friday pe eMAG?
Buna, am comandat de pe temu și de 2 zile așa scrie ca produsele se afla in curs de colectare, in cât timp se va expedia oare?
Buna, am dat comanda pe temu pe data de 05 și de atunci nu mi s-a actualizat de doua zile, e in curs de colectare. Cât timp durează pana când se trimite coletul?
Salut! A mai avut cineva probleme cu UPS pana acum? Am un colet din Polonia care trebuia sa vina marti in Bucuresti, la tracking imi arata ca a intarziat camionul o zi la unul dintre centrele lor pe traseul...? (mai mult)
Salutare! Cum vi se par ofertele de black friday de aici https://tinyurl.com/4v39w9pu? Incepe pe eMAG in curand black friday. Sunt ok sau nu reducerile? De multe ori se creste pretul chiar inainte de bf...? (mai mult)
Buna ziua! A comandat cineva de la site-ul SEPHORA Outlet? Ce parere aveti, oare sunt originale, este chiar outletul adevaratului Sephora? Preturile sunt incredibil de mici Multumesc anticipat!
Salutare! Am găsit un site cu ace pentru tatuaj https://www.mgnshop.ro/ace dar aș vrea să compar prețurile. Aveți recomandări pentru alte site- uri de încredere unde pot găsi ace de calitate? Aș...? (mai mult)
Site cineva de unde pot achiziționa aceasta cana, dar vreau sa fie noua. Am modelul cu cea de Pasti si imi doresc si cea de Crăciun. https://images.app.goo.gl/w825S1B44kiucC4s8
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Gabriel0091 întreabă:
LisaJulie întreabă:
Sawarekh întreabă:
Virlan_Madalina_1989 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Ariana Grande
Esti un fan adevarat al Arianei? Cat de multe stii despre ea?