| Sebic9cg a întrebat:

Salut, am 15 ani și a-și vrea sa îmi cumpăr un telefon mobil in valoare de 1100 lei. Îl pot cumpăra dacă nu am împliniți 18 ani și îl cumpăr din magazin fara a avea un părinte cu mine?(banii jos)

Răspuns Câştigător
| mi25 a răspuns:

Da, poti sa cumperi. Doar abonament nu poti sa faci. Nu te lua ce scrie bunica grijulie. Un adolescent se simte rau daca ceilalti colegi au telefoane performante, iar el nu. Si daca ai banii, de ce sa nu fi si tu in rand cu ceilalti? Ca sa fi luat peste picior de ceilalti? Ce mai inseamna 1100 de lei in telefonie?

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Daca il iei „la liber„ da. Ca sa faci abonament, nu.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu merita un telefon 1100 lei, poti cumpara altceva de banii aceia, gîndeste te ca anul viitor apare alt model mai bun mai tare decît acesta, si il vei vrea pe acela, ai 1100 lei parintii trebuie sa i ti administreze banii nu tu, nu ai nevoie de acel telefon care il vei strica sau ti l va fura la scoala ori in autobuz, nu esti om de afaceri sa ai nevoie de telefon scump, esti elev ai nevoie de mincare la scoala de haine si de rechizite carti caiete care costă, parintii nu ar trebui sa-ti dea voie sa cheltuiesti atitia bani pe ceva inutil un telefon, banii sunt din alocatie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da evident ca poti. Ce telefon vrei? La banii aia poti gasi unul bun. Eu am oneplus 6 l-am luat la 700 second hand si sincer e mai bine second si intretinut decat nou si prastie

| Simpatic a răspuns (pentru anonim_4396):

Adica cum vine aia daca ai produsul X1 si X2 ambele fiind acelasi lucru, doar ca X2 este second hand, X1 este mai slab calitativ decat X2? Ai zis o ineptie, ambele sunt acelasi lucru, diferenta este ca unul este nou si altul vechi, cum poate cel vechi sa fie mai bun decat cel nou? In care univers paralel