| cena2 a întrebat:

Salut, am 16 ani, 1, 74 si 60 kg! M-am apucat de sala acasa de o saptamana si as vrea un program si ce trebuie sa manc pentru a face muschi repede. Cine ma ajuta va rog mult daca puteti?

13 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Nu exista muschi repede, masa musculara creste lent, la inceput cresti putin mai repede, apoi din ce in ce mai lent.

In principiu daca pui 1-2 cm/an e foarte bine, dar sa fie muschi fara grasime.

| Mozurov a răspuns:

Trebuie sa mananci mancaruri bogate in proteine si sa nu te atingi de mancarurile tip junk food.Ca sa iti creasca muschii mai repede iti recomand sa mananci carne de vita, carne de pui, lapte.

| aLeXsNs a răspuns:

Salut pai incearca sa mananci mancare cu multe proteine cum este '' carnea '' sa o mananci aproape zilnic mananci si ceva vegetarian pe langa carne sa nu-ti faca rau. ( depinde daca esti vegetarian ). Daca bei suc bea suc natural dar cel mai buna este ''apa'' daca vrei sa-ti dau si un program pentru musculatura te voi ajuta. Funda se da?

| Cosmin86 a răspuns (pentru aLeXsNs):

Tu cersesti funde? Esti o femeie frustrata sau un gay?

| aLeXsNs a răspuns (pentru Cosmin86):

Ba stii ceva si chiar daca ceream nu-ti ceream tie dar eu doar am intrebat daca se dawinking

| Cosmin86 a răspuns (pentru aLeXsNs):

Eu as intra in pamant de rusine sa intreb asa ceva, ca baiat.

Dar poate tu nu esti baiat, ci o femeie frustrata si proasta.

| aLeXsNs a răspuns (pentru Cosmin86):

Ba frate tu stii ce inseamna funda? mai cauta la intrebari frecvente. Am intrebat daca se da funda = raspuns castigator.winking sa stii si tu

| wallent1n a răspuns:

Manca normal...nici prea putin dar nici exagerat de mul; Muschi se pun ei oricum, daca vrei sa ai masa, adica doar sa fi mare bagi sala cu greutati mari si repetari putine, iar daca vrei sa fi fibros si sa se vada pe tine fibra, faci sala cu greutati mici si repetari multe. Si nu uita de picioare si cardio, mai poti sa si alergi dar unpic nu mult, ca alergatu iti scade masa musculara.

| cena2 explică (pentru wallent1n):

Aha, si de cate ori pe zi trebuie sa fac exercii cu halterele? eu iau masa din 2 in 2 ore e bine?

| wallent1n a răspuns (pentru cena2):

Nu exista timp definit...lucrezi cat poti tu, dar marele secret e sa continui sa faci si cand simti ca te dor muschi, si daca faci febra musculara continui sa faci. De 4 ori pe saptamana ti-ar ajunge, si pe zi faci vreo ora -doua.

| cena2 explică (pentru wallent1n):

Ok mersi pentru sfat. Iti raman dator

| Cosmin86 a răspuns (pentru wallent1n):

Diferenta intre masa si definire o da alimentatie, nu exista "greutati mici si repetari multe".

greutati mici si repetari multe = rezistenta, NU definire.

Pentru "fibrare" conteaza alimentatie, atat, exercitiile raman la fel.

Si daca mananci "normal", pui muschi la pastele cailor, trebuie sa ai 5-6 mese consistente pe zi daac vrei muschi.

http://www.getfit.ro/......serie.html

| cena2 explică:

Eu stau la tara si cu mancarea nu-i o problema dar de cate ori sa lucrez pe zi cu halterele?