| adryan_4792 a întrebat:

Am comandat acum 2 luni de pe site-ul DX niște produse în valoare de 10 euro..Pe site scrie ca produsele au fost trimise în tara de acum o luna și jumătate da la mine nu au ajuns ajuns.Ce mai am de făcut?

9 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Coletele externe expediate prin posta ajung la oficiul postal vamal din localitatea pe care ai indicat-o ca fiind destinatia din Ro. Du-te si verifica daca coletul a sosit sau nu la oficiul postal vamal din localitatea ta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cauza gropilor din Romania! Trasportul prin Posta Romana este foarte ingreunata daca Tractorul Postei circula pe ruta dificila. Urmareste in link-ul de mai jos harta autostrazilor finisate in curand si faci o reclamatie sa vina posta pe ruta aia.

http://inbuzunar.net/2016/10/24/1541/

| floresdemayo a răspuns (pentru anonim_4396):

Ups, e siteul tău? day dreaming
Primul click l-am dat la prognoza meteo... Curiozitatea femeilor, dacă-și iau fustă lungă sau scurtă. ))
Și, surpriză, 'emisia' a fost întreruptă, ori nu-i semnal... E vreme rea la voi? )))

| anonim_4396 a răspuns (pentru floresdemayo):

Nu am stiut ca te intereseaza prognoza meteo.E site foarte tanar si am avut ceva probleme tehnice fiind nevoit sa sterg absolut toate articolele, asa ca am luat-o din nou de la zero. Scriu foarte rar acolo. Dar pentru tine o sa scriu si la categoria Prognoza Meteo. Asa ca aboneaza-te si vei afla dis de dimineata daca sa iti iei sau nu fusta scurta.

Nu ma gandisem ca se acorda asa mult interes pentru vreme. Credeam ca mai mult interes prezinta vremurile.
http://inbuzunar.net/2016/10/26/prognoza-meteo/

Poftim, sa te mai aud ca nu stii ce fusta sa iei pe tine. Dupa cum se vede acolo e mai frumos la mine ca la tine. :))) Asa ca eu stau la plaja si tu sub pelerina si umbrela. Sic!

| floresdemayo a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu pot deschide linkul tău. Ai oprit siteul...
Dar, te asigur, afară e frumos. Iar, în sufletul meu, e atât de mult soare! day dreaming

A fost blocat de Google pe motiv de material cu tenta pronografica. Eh, o fata la sutien si bikinei... Asa ca te poti interesa de vreme la TV.
Da eu tot cred ca Romica Jurca mi-a raportat postarea, ii e frica ca o las fara servici. sad

Www.malaxor.simplesite.com Poftim sa vezi dimineata cu ce te imbraci. :D

| ღDiana a răspuns:

Salut! Dacă nu mă greșesc produsele comandate vin din China, de aceea vin greu. Eu mi-am comandat căști și au venit în 2 luni, mai așteaptă, trebuie să vină comanda...