"destinatarii se duc personal și ridică coletele din orașul de care aparțin"
da, e corect ce spui
Ori iti vine aviz in cutia postala si te duci la posta sa ridici pachetul, ori ti-l aduce postasul direct la usa. comand de 5 ani de pe aliexpress
Nu e o regulă ca pachetul să se direcționeze către oficiul vamal, nu? La oficiul vamal se direcționează doar pachetele suspecte?
Taxele vamale le-ai plătit la poșta de unde ai luat coletele?
Ah, pãi când am descarcat Tax Invoice-ul, la rubrica de,, Shipping Address", scria o adresă incompletă, deși eu am pus-o corectă și completă. Sper să nu-mi trimită coletul pe adresa aceea incompletă.
Am avut un singur pachet care mi-a venit la oficiul vamal (am fost anuntat sa-l iau de acolo tot printr-un aviz), iar asta pentru ca a fost un singur obiect si scumpicel (~300 de lei), cel putin asta mi-au spus doamnele de acolo. Cat despre taxele vamale, da, le platesti la posta de unde ridici pachetele
N-ar trebuie sa fie vreo problema atat timp cat in aplicatia aliexpress ai pui adresa corecta. in orice caz pentru orice îngrijorare sau nelamurire iti sugerez sa le dai mesaj ori de cat ori vrei la sectiunea de Contact Seller ca sa iti confirme sau sa modifice orice informatie
Mersi mult!????
Darkshadoww întreabă:
3Paharel1alex2 întreabă: