Daca e sub 10 euro nu platesti Taxa vamala si nici TVA deci da ar trebui sa vina la posta ta din cartier! daca e peste 10 euro platesti TVA adica 19% din pret si la fel va ajunge la posta La Vama ajung doar coletele de peste 150 euro! Sper ca te-am ajutat!
Sper sa fie așa cum spui, m-am informat mai bine si m-am gândit de 2 ori înainte să comand. Din ce am citit pe internet coletele sub 10e, ajung mai repede...
Sper sa fie ca tine. M-am informat înainte să comand. Știu ca poșta română a spus ca parchetele sub 10€ sunt trimise la posta din cartier.
Eu stiu ca nu depinde valoarea ci de unde vine. Posta vamala este in mai multe orase, nu numai Bucuresti. Dar probabil ca asta iti e mai aproape. Acum, daca nu te-ai dus intr-un magazin pentru o marfa de 2 lei, mergi la Bucuresti.
Pai ei au anunțat că trimit la posta din cartier coletele sub 10€, nu eu... Cât despre cititor de card cu 2 lei, in ro nu găsești, review-urile de pe AliExpress spun ca produsul e ok. Macar sa știu ca ajunge acasă ca altădată sa știu daca mai comand ceva, nu ma astept sa țină mult, dar nu se știe. Oricum aproape toate lucrurile sunt făcute în China.
Tu ai spus "de doi lei". Am inteles "de valoare mica".
Pai da practic prețul produsului e sub 10 euro, corect?
Alessio111 întreabă:
ZimniceaCarrefour întreabă: