Esti grabit asa iti trebuie daca esti repezit, ai rabdare poate vei primii banii inapoi sau poate nu, ei au vazut cu cine au de aface cu un fraier si te au ars ai platit de 2 ori comanda din prostia ta. Daca nu iti recuperezi paguba adica sa-ti dea banii inapoi faci plingere la politie impotriva celor de la Emag la protectia consumatorului si ei o sa intre pe fir sa ti recuperezi paguba adica acei 800 lei pe care i ai platit
Mersi pentru info.
Am dat de doua ori, crezand ca prima plata nu a functionat deoarece nu am bagat cvv ul sau am acceptat cv. Acum cei de la eMAG imi spun ca ei au primit doar a doua plata (cea cu cardul actual) si nu stiu cum sa iau banii pierduti inapoi
Am anulat-o imediat. Dar nu mi-au restituit-o. Ei imi zic ca ei nu au primit nici un ban.
Ieri am primit în cont contravaloarea unei comenzi recente pe eMag (marketplace, dar asta nu contează).
Am luat legătura cu ei să-i întreb de ce au anult comanda. Am aflat astfel că a fost o problemă la procesatorul de plăți (Upay) care au luat banii de două ori (am verificat la bancă, așa era).
Vezi să nu fii în aceeași situație. Contactează eMag, dar și Upay. Și nu în ultimul rând, banca.
Cei de la eMAG mi au spus
"Atasez raspunsul celor de la PayU:
''Buna ziua,
Pentru plata esuata nu a putut fi blocata sau debitata suma deoarece Clientul a introdus gresit parola CVV.
S-a procesat doar plata comenzii 315525589
Multumesc. ''"
Scoate un extras de cont si vezi daca/unde au plecat banii. Apoi, in functie de ceea ce constati, iei masurile pentru recuperarea banilor, daca e cazul.
Am facut. Imi arata clar ca mi-au luat de 2 ori. Am si poza daca e nevoie