| alexdumitru98 a întrebat:

Salut,am dat comanda de ceva de pe net pe un alt nume si culmea nu am auzit telefonul de la curier, din cate am inteles coletul il duc la ei la sediu, cum pot sa le dovedesc ca e pentru mine coletul?(cu buletinul nu am cum)Am poza cu factura de la baiatul care mi-a trimis coletul, se poate?
Dau funda

5 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Daca este colet contra ramburs pe ei nu-i intereseaza pentru ca platesti. Altfel, arata-le mesajul din telefon si apelul pierdut. Poate ca ai noroc.

| Violleta2022 a răspuns:

Ma indoiesc ca il poti primii, atat vreme cat nu esti tu cel caruia trebuie sa-i inmaneze pachetul.
Legal, nu ar avea voie sa-ti dea nimic, atata vreme cat nu poti dovedii ca cel caruia i-a fost trimis pachetul, esti tu.

| Violleta2022 a răspuns:

Ce voiam sa-ti spun, sa zicem ca pacalesti curierul si primesti pachetul (desi legal nu ai acest drept), ce faci daca in pachet este o caramida?
Cum faci reclamatie?
Fiidca nu poti face in numele nimanui, odata ce nu esti tu cel inscris pe pachet, iar coletul nu ti-a fost tie destinat.
In plus, nu poti contacta nici Politia, fiindca ai facut fals in acte, folosindu-te de identitatatea altcuiva, deci esti pasibil de dosar penal.

| darrio2007 a răspuns (pentru Violleta2022):

Cap are, minte ce-i mai trebuie.

| aditimus a răspuns:

Daca ai awb si factura e ok insa ar fi trebuit sa dai datele corecte nu un alt nume.