Pai de ce nu i ai zis atunci... adica daca platesti ceva de 10 ori in plus cam simti.
Poti face o reclamatie la ei eventual acum.
"mi-a batut 222 de produse, desi eu aveam 22"
și le-ai plătit pe toate 222? (intreb și eu așa, din curiozitate)
Era beat casierul? Sau cum de a batut 222 de produse in loc de 22? Mergi cu ele inapoi la biroul de informatii sa le dai inapoi.
Ce ai făcut, ai luat câte o pungă cu snaksuri pentru fiecare angajat al companiei? ))
Să vezi acum, când le-o ceri înapoi ce prost se vor simti...
Era un casier incepător. probabil, in perioada de probă. Ai plătit cu cardul și nu ai fost atent ce sumă ți se cere, fiindcă, dacă ai fi plătit cash era imposibil să nu iti fi ridicat semne de intrebare, la fața locului
Te duci tot azi, inapoi, cu bonul fiscal, fie te vei duce la acelasi casier poate ca i-ai retinut chipul) fie soliciti să vorbesti cu șeful magazinului si explici situatia.
Oricum, sunt camere video și pot vedea numarul produselelor cumpărate, fiindcă pe bonul fiscal scrie intotdeauna ora... și găseste fără efort (in caz ca se indoiesc, desi isi dau seama că angajatul a bătut o cifra in plus)
Ok, sa zicem ca acel casier a fost neatent. Dar nici tie nu ti s-a parut nimic suspect atunci cand ai platit 200 de produse in plus? Daca un produs costa 5 lei, ai platit 1000 de lei in plus fara sa-ti dai seama?
Ciudat, dar in fine.
Tot ce poti face este sa mergi la magazin, sa le explici situatia si sa le ceri diferenta inapoi. Ar trebui sa fie destul de usor de demonstrat. Doar exista inregistrari video pe care pot vedea ca nu ai plecat de acolo cu 222 de produse din alea si pot verifica si ei oricand stocul.
Există Departamentul de Relatii cu clientii unde te duci cu bonul si dai retur si recuperezi bănuții.
Pai si cate ai platit, 22 sau 222? Nu ti-ai dat seama cand erai acolo? Diferenta e foarte mare, trebuia sa iti dai seama acolo, de exemplu in loc sa dai 100lei, ai dat 1000lei. Problema asta o rezolva casierul pe loc.
Trebuia să spui asta casierului pe moment că totuși e o diferență de la 22 la 222 de produse când vine vorba de bani... Te întorci în magazin și îi expui situația casierului respectiv. Dacă nu ajungeți nicicum la un comun acord, faci plângere șefilor.
Probabil a tastat cu un 2 în plus ...mergi înapoi la magazin cu bonul și îți vor da banii înapoi