Buna! Eu am si psp si laptop.Pe laptop poti face foarte multe chestii.Si psp-ul este foarte bun dar pentru jocuri. Daca iti vei lua laptop,atunci vei lua o decizie foarte buna, dar daca iti vei lua psp, sa iti iei ps3 deoarece pe acesta poti pune mai multe jocuri si am auzit ca este mai bun. Sfatul meu este sa-ti iei laptop.
Sper ca te-am ajutat!
Laptop categoric, si eu am fost nevoita sa aleg intre astea 2 dar laptopul are mai multe beneficii, pe PSP doar te joci si in plus mai dai si bani pe jocuri...
Buna!
Eu ti-as sugera sa-ti iei un laptop.
Pentru ca este mai bun si mai mare fata de PSP.Eu am laptop si imi place foarte mult, merge foarte bine si e de o calitate grozava(asta depinde si de magazinul unde l-ai cumparat multi te vor putea pacali).
Nu stiu cum sa-ti explic ca laptopul este mai bun pentru ca nu-mi gasesc cuvintele.
Nu pot declara ca un laptop e cel mai bun de pe planeta.Dar mie imi place laptopul dar multi oamenii au pareri diferite si ar fi alege PSP-ul.Dar uite ca si un PSP ar fi bun pentru ca e ca un telefon si il poti tine mereu in buzunar.
Acela este un mic avantaj doar.
Dar poate tie ti-ai placea altceva si de aceea trebuie sa faci cum iti doresti.Eu ti-am dat doar un sfat.
Pa, pa!
DEPINE ce fel de laptop? In general e mai bun laptopul dar daca vrei sa te joci ia-ti PSP