| Mihai225 a întrebat:

Salut, am o comanda de pe nike outlet Romania și au trimis-o din China și am urmărit pe 17truck și îmi arata ca este livrata, dar eu nu am primit-o, mai ajunge comanda? Știe cineva?

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nike outlet Romania?
Adică site ul ăla ciudat cu marfa fake?

| Mihai225 explică (pentru suntserios):

Nu ma interesează dacă este fake am cumpărat adidasi nike dim hervis și scria made china pe mine ma interesează dacă mai vine coletul dacă scrie livrat dar eu nu l-am primmit

| suntserios a răspuns (pentru Mihai225):

Nu despre asta era vorba. Era vorba daca la site ul ăla daca nu mai ajunge comanda sănătate...că reclamație nu ai unde face

| relian a răspuns:

Daca arata ca este livrata, ai luat tapa laughing asa ca nu mai astepta ca nu ai ce.
Ai platit cu ce? Daca ai platit cu card, atunci sa fii sanatos, de aia exista PayPal, Apple pay si altele genul asta, sa nu se traga tepe.

Dar cum naivi is la balamuc, se pare ca functioneaza de minune chestia asta cu tapa cu inselatu.

Daca produsul a fost livrat, (daca inseamna sa ajunga la tine), atunci sigur na ajuns, deci ori aia nu lau trimis ori o fi la posta.
Tot ce se poate sa fie la posta, avand in vedere ca vine din China o tara din afara UE, ca urmare posta romana trebuie sa controleze ei rahatu trimis laughing

Da mesaj alora, sau verifica transitul produsului, de unde a plecat unde anume a fost livrat, acolo la livrat trebuie sa spuna cui, sau la ce adresa a fost livrat.