Am inteles ca lucreaza si in weekend. Daca faci comanda mai de dimineata iti ajunge in aceiasi zi. Am comandat multe chestii de la eMAG, sunt de incredere.
Eu trebuia sa primesc niste memorii RAM sambata, insa curierul m-a sunat, mi-a spus ca are ceva personal de rezolvat si a intrebat daca nu cumva ar trebui sa-mi aduca urgent coletul, insa eu l-am inteles si am acceptat amanarea.Asadar a sosit luni. Insa in principiu livrarile, in week-end, se fac pana sambata inclusiv(in care caz se specifica pe colet "Livrare Sambata"). Astept funda.
Si eu am comandat un iPhone de la eMag (comanda a fost facuta vineri-sambata si duminica nu se fac livrari).Mie mi-a venit telefonul miercuri(sunt din Timisoara)
Da vine luni deoarece in weekend ei nu fac transporturi daca faceai de ex:joi comanda iti venea vineri.
Daca pe site spune ca va veni luni atunci mai mult ca sigur atunci va veni...ideea e ca poate nu au in stoc ceea ce vrei tu sa comanzi tu si nu-l pot livra maine...
Buna! si eu am facut comanda pe eMAG si e un site bun, comanda ta cred ca iti va ajunge luni sper ca te-am ajutat