| mynameisnotsupposedtobehere a întrebat:

Salut! Am o nedumerire și sper că mă puteți ajuta. Acum câteva zile am dat o comandă pe Trendyol de 8 produse, iar astăzi a ajuns coletul. Spre surprinderea mea, au ajuns toate bune însă a ajuns și o pereche de adidași în plus, pe care eu nu i-am comandat. Nu apar nici în factură, nici în detaliile comenzii. Ce pot face în situația aceasta? Le pot face retur? Mă gândesc că nu am absolut niciun cod de la ei, nimic. Dacă i-ași păstra s-ar întâmpla ceva? Totuși nu aș vrea să-i păstrez. Cum procedez pentru a-i returna? Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Contacteaza-i si scrie-le!

| Furnicuta000 a răspuns:

Stai linistit. E greseala lor, nu o sa ti-i ceara nimeni inapoi. Daca era vreo firma mica romaneasca ti-i cerea dar fiind o ditamai companie care vinde in zeci de tari si isi permit sa dea reduceri asa mari zilnic, cu siguranta nu o sa se streseze sa te convinga pe tine sa le dai adidasii inapoi fiind greseala lor

| lucianMKSro a răspuns:

Din punct de vedere etic și legal, este corect să returnezi produsul care nu îți aparține. În multe jurisdicții, păstrarea unui produs trimis din greșeală poate fi considerată un act de însușire de foloase necuvenite.
Cel mai bine ar fi să contactezi serviciul de clienți Trendyol și să urmezi instrucțiunile lor. Astfel, vei proceda corect și vei evita eventualele complicații legale sau morale. Succes!