Am sunat si nu răspunde nimeni cand sun imi vorbeste o femeie si zice ca pentru modificarea comenzii apasă 1 pentru nu stiu ce apasă 2 si din astea se intampla ceva daca nu il plătesc sau Cum?
Nu se întâmpla nimic daca nu plătești, doar ca nu il primești.
Curierul nu lasa la posta nimic. Posta e alta institutie decat cea de curierat. Coletul il poti gasi la sediul firmei de curierat care ti l-a adus. Suna la ei si intreba unde poti merge dupa colet. Va trebui sa le spui nr de AWB pe care l-ai primit probabil pe mail de la eMag.
Degeaba ca le am lăsat la apeluri le am scris si pe mail am sunat si la fan curier nimeni nimic ..degeaba si daca nu i nici la sediu? si daca nu plătesc se intampla ceva?
Degeaba ca le am lăsat la apeluri le am scris si pe mail am sunat si la fan curier nimeni nimic ..degeaba si daca nu i nici la sediu? si daca nu plătesc se intampla ceva? plss
Nici n-ai cum să plătești daca nu primesti produsul. Dar dacă vrei sa-l primești trebuie neaparat sa te duci la adresa firmei Fan Courier din orasul tau. Ar trebui sa le gasesti adresa pe net.
Daca curierul vine de 2 ori si nu gaseste pe nimeni, coletul tau este la centrul curierului (depozit). Incearca sa mergi la depozit cu buletinul.