| chiken69 a întrebat:

Salut,am o problema cu confirmarea cardului pe paypal,dau confirm,imi zice sa bag codul ala, iar cand ma uit pe internet banking 24 la tranzactii etc nu imi apare...are careva vreo idee la ce as putea sa fac?

Răspuns Câştigător
| Intruder19 a răspuns:

Te duci la banca si ceri un extras de cont si acolo iti apare.

2 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Poate ai introdus codul la un site piratat si se pune riscul furtului in viitor ai banilor din contul tau!
Ia legatura imediat cu banca ta si anunta-i!

| Violleta2022 a răspuns:

Deci:
1. Se introduc in Paypal, cele 16 numere ale credit cardului, cu data expirarii si cei 3 sau 4 digits de securitate si apoi dai SAVE in Paypal.
Acum este randul Paypal-ului ca in 24-48 de ore sa-ti scoata din card $2 ca sa-ti verifice contul bancar.
Cand tranzactia s-a facut(2-3 zile mai tarziu), te uiti in statmentul bancar si vezi ca apare acolo un cod din 4 cifre, cod care trebuie sa-l copii, si-l pui in Paypal unde iti cer ei, ca sa se finalizeze procesul. Abia atunci confirmarea este completa!
Dupa ce confirmarea este completa, Paypal iti retunreza in cont cei $2 luati pentru verificarea contului.
Abia din acest moment poti sa folosesti contul paypal.
Imi pare rau sa-ti spun, dar procesul dureaza cateva zile pana se seteaza si se fac verficarile. Mie mi-a luat 4 zile sa ajung sa confirm si sa pot utiliza contul.