| Batters67 a întrebat:

Salut, am primit un mesaj in care cineva imi spune ca am primit un cadou online la nu stiu ce extragere (nu imi amintesc sa fi participat deși numărul de telefon este corect) si ca am de platit $5.00 ca taxa la vama, întrebarea mea e cum pot anula această chestie? Nu vreau cadoul ala, se poate intampla ceva daca nu introduc datele livrării sau pot face altceva in situatia asta? Va rog sa răspundeți rapid, mai scrie si ca livrarea se va face maine intre orele 11:30 si 12:00.DAU FUNDA, multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Smolbean a răspuns:

Nu introduce nici o data personala de a ta, nu plăti nimic. Ignora pur și simplu mesajul. E teapa. Și eu am pățit ceva asemănător

11 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca vine maine urierul cu pachetul, atunci ii vei plati aceea vama (in lei) si vei primi si chitanta fiscala tiparita.
In caz contrar, a fost o teapa.

| Violleta2022 a răspuns:

Este scam!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu ai participat la nimic clar nu ai câștigat nimic. Eu doar un scam să îți fure datele cardului. Nu introduci nicio dată nicăieri.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Șterge mesajul, blochează numărul.

| dullcat a răspuns:

Numerele de telefon sunt stocate in baze de date care, desi nu e legal, sunt apoi distribuite aiurea. Cei care se ocupa cu din astea le si pot si fura de la altii, pot sparge baza de date etc, deci faptul ca numarul de telefon e corect, nu e relevant. Ei incearca, fiindca pe langa atatia care consideram noi, sunt vigilenti, gasesc si destule victime.Altfel nu ar mai exista astfel de inselatorii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E un scam (teapa). Ignora mesajul, nu introduce nimic si sterge-l, eventual marcheaza-l ca spam.

| Smolbean a răspuns:

Eventual cauta nr de tel pe google sa vezi dacă are ceva recenzii

| Batters67 explică (pentru Smolbean):

Am cautat, nu apare nimic...cred ca e prank ceva

| Batters67 explică (pentru Smolbean):

L-aș plati daca nu ar fi țeapă

| Vaguard87 a răspuns:

Clar ca nu te duce capul.

| Batters67 explică (pentru Vaguard87):

Dacă nu ma ducea capul introduceam datele de pe card, zi frumoasa