| Eduard254 a întrebat:

Salut, am un cont care mi-a fost furat in league of legends, cu acel cont am donat pentru o anumita suma de rp.Dar dupa ce a fost furat am incercat azi sa donez cu un alt cont dar cu acelasi nr de tel nu am primit inca rp e posibil sa fie pusi pe contul furat? mentionez ca atunci cand am donat a doua oara am facut-o pe contul acesta nou.Dau funda pentru raspunsul corect, si daca stiti spunetmi si mie si ce trebuie sa fac ( plata a fost platita prin sms deci poate va ajuta aceasta informatie.)

Răspuns Câştigător
| ElSwOrD a răspuns:

Pai daca ai donat si nu ai primit inca RP contacteaza suprotul LEAGUE OF LEGENDS si se rezolva

4 răspunsuri:
| Instinkt a răspuns:

Dureaza pana se updateaza contul, mai ai putina rabdare, daca nu se remediaza situatia ii contactezi pe reprezantanti jocului prin email

| RobiNBA a răspuns:

Da. RP au fost bagati pe contul furat. Pentru ca nr'ul tau este eronat de pe contul vechi. pacat de banii care iai pierdut aiurea.sad

| Eduard254 explică:

FRATILOR TOCMAI AM PRIMIT UN MAIL PRIN CARE IMI ZICE BOKU SITE ALA CA va trebui sa le trimit factura ca sa imi crediteze contul, se pare ca a apraut o eroare si de asta