In ziua de azi cumperi i3 cu nvdia 920 m si 8 gb ram la 1500 de ron al tau e sub acest produs avand cpu slab nici placa video nu-i ceva, maxim 500 de ron eu nu as cumpara ceva folosit fara garantie in fine
Vorbesti prostii.
Maxim 600 lei!
Pe carcasa si hard, ca restul face mai mult
Vorbesti aiureli la banii aia cumperi ceva bun si nou
Gaming pe laptop la 1800-2800 de lei e aproape imposibil, multitasking e posibil... Eu am cautat pe net modelul, placa video, procesorul sa vad cat costa. Dar cine sunt eu sa ma contrazic cu tine sau cu altcineva? Nu sunt expert in laptop-uri dar daca ma pui sa evaluez un PC, sau sa construiesc unul sunt cel mai bun(aproape, cred )
Nu e vb de contrazis sau de laptop de gaming nu se pune in discutie asa ceva, man nou da poate costa si mai mult nu te contrazic placa video e buna nu am spus ca nu e, dar e vechi si daca maine cade rami sau placa de baza ce faci? cumperi ceva folosit poate cadea oricand placa de baza, eu nu neg ca tu nu sti e ok daca cunosti, asa poti ajuta multa lume prin ceea ce sti
Da, asa sunt unii, iti iei laptop azi cu 2500 lei si a doua zi iti spun ca nu face nici 400. Din pacate au dreptate, pentru ca preturile laptopurilor scad foarte repede o data cu anii. Eu zic ca poti sa ceri cu incredere 1400-1600, si cui nu-i convine sa caute in alta parte.
Depinde de starea in care este.
A facut deja 7 ani!
Mai mult de 600 nu iti da nimeni!
Cum dai peste 1500 lei pe un laptop vechi de 7 ani