| j0hn6 a întrebat:

Salut as vrea sa achizitionez un telefon.Am stat si tot m-am gandit am cautat pe net. Dupa caracteristicile dupa care aleg un telefon toate m-au dus la sony ericsson w595. Eu vreau la un telefon ca muzica sa se auda tare (bine nu chiar ff tare dar nici incet)si fara gajaieli sau alte chestii. Astept parerile voastre.

Răspuns Câştigător
| Ford a răspuns:

Deci am avut doua Sony ericssonuri.Primul a fost un w810i (walkman) foarte bun telefonul...autofocus plitz(lampa cu leduri) card de pana la 8g baterie buna muzica foarte buna. ca doar era walkman.nu am ce sa-i reprosez era super rezistent.Pana mi l-a furat cineva(1nu l-a mai gasit nici cu politia logic 2 eram cls a 4-a)
Acum am un w660i, care nu prea mi-a plactut de la inceput nu are autofocus nu are blitz in rest are tot ce avea si celalat si chiar mai mult(ecran mai mare apel video ). Telefonul nu e rau are card micro sd de pana la 8 gb, e tot walkman, muzica e buna, dar nu mi se pare la fel de solid.Mufa (standard la Sony Ericsson) mi s-a murdarit si acum nu mai stau accesoriile daca nu le tii cu mana.(intamplarea asta i s-a intamplat si unui prieten care are acelasi model de telef si la luat in acelasi timp cu mine) La amandoi sau intamplat aceleasi chestii mufa murdara, ecranu nu mai merge daca nu apesi la baza(reparatie minora trebuie desfacut si fixata mai bine o clema care prinde cablu de date de la ecran la placa de baza, si cam atat.Deci parerea mea e ca Sony Ericsson face modele foarte bune dar si foarte "pacatoase". Eu iti pot recomanda w810i, un telefon extrem de bun pentru multe chestii.(am un alt prieten care si-a luat un w810i tot in acelasi timp cu mine adica acum 4 ani si lui nu i lau furat si iti spun ca functioneaza mai bine ca w660i de o mie de ori si w 660i meu are numai 3 ani.Baiatul asta cu w810i nu prea are grija de telef lui si cu toate astea merge perfect.
Deci ai grija fiindca unele merg foarte bine si sunt rezistenete si altele or sati de batai de cap.Eu iti urez succes cu alesu telefului si sper sa iti alegi un model care sa te tina mult si bine.

4 răspunsuri:
| yoo23 a răspuns:

Nokia x2
- camera 5 megapixeli
-2 difuzoare, se aude tare si impecabil
-design placut
-are butaone laterale pentru muzica
-pret rezonabil

| j0hn6 explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsurile datebig grin

| byencutza_7278 a răspuns:

Intra si cauta pe net Nokia 5800 crede-ma are memorie de la 1 GB pana la 16 GB are destul loc pentru, muzica

| byencutza_7278 a răspuns:

Intra si cauta pe net Nokia 5800 crede-ma are memorie de la 1 GB pana la 16 GB are destul loc pentru, muzica.