Da,dar trebuie sa o probezi, unde o returnezi man ala isi ea banii si gata poti returna dar nu sa faci proba, eu unu nu as cumpara nimic de pe olx da in fine
Iti spun din prima! Cere-i vanzatorului sa-ti trimita prin curier cu verificare colet. fix asa ii spui.
Daca nu vrea si insista sa trimita prin posta nu cumpara e plin olx-ul de tepari.
Din intamplare am luat si eu o teapa tot cu o placa video de 1 gb de pe fostul tocmai prin posta. a venit o rasnita stricata si am dat banii degeaba.
Si daca cere prin deschiderea coletului, isida seama din prima privire ca placa este buna sau nu e buna. Omul vrea sa o probeze, eventual pe nu stiu ce joc apoi sa dea un verdict. Cere informatii despre producator, serie, nr, etc verifica pe internet la firma producatoare ce este placa aceea, are drivere, a are tot ce-i trebuie, Nu stiu de ce apelati la "olx" asta cand sunt firme de SH si ai cat de cat o garantie de livrare si de functionare. La o adica returnezi frumos placa la firma si ceri alta sau spui care este defectul, Incearca pe la Diablos Computers sau evo computers. E mai sigur.