Da dar nu caut casti cu fir la 10 lei... Sunt si casti cu fir care sunt bune. 50-100 lei+
Castile cu fir sunt de domeniul trecutului... Cauta in magazinele online si vezi recenziile! Iar daca vrei casti cu fir e clar ca nu vrei ceva de calitate, atunci ma intreb ce rost mai are sa intrebi? Intra intr-un magazin fizic si cumperi de acolo o tentativa de 2 lei care iti sare prima data in ochi si gata
Cică sunt de domeniul trecutului... Eu nu am ce face cu căști wireless sau bluetooth, dacă asta vrei sa zici, îmi pierd timpul băgând-ule la încărcat, de ce dracu să plătesc mai mult când eu ascult muzică doar când stau acasă, sau mă duc pe undeva? Și dacă nici așa nu poți să înțelegi, înseamnă că ești cam închis la minte... Fiecare își ia ce căști vor, încă se fabrică, nu toți vor fițe, așa că taci.
Nu fi rău. Ti-a raspuns foarte bine.
O fi raspuns el bine, dar nu in totalitate, nu caut jafuri la 10 lei, daca costa 50-100 lei asta nu inseamna ca nu sunt bune, caut casti cu fir deoarece stiu ca nu imi trebuie fara.
Eu unul îți recomand niste căști bluethooth, chiar daca sunt mai scumpe, dar ai mai multe avantaje.
O pereche de căști pe care le recomand cu căldură sunt acestea https://www.quickmobile.ro/......-alb-67646
Au funcția de ANC, adică auzi doar muzica, fara sa mai auzi ce se întâmplă în jurul tau ori la banii ăștia, merita fiecare leuț.