Nu-i adevarat! Clientul poate avea acelasi model de placa de baza sau acelasi model de ce vrei tu dar toate defecte. Crede-ma ca am vazut cu ochii mei cand unul a zis ca placa nu corespunde descrierii si a trimis una defecta inapoi.
Faci o comanda de curier pe site la ei la olx, o sa vina un curier acasa, ii dai pachetul ambalat intro cutie ceva.
Curierul o sa ia pachetul si o sa te intrebe adresa expeditorului si cat vrei ramburs. Apoi dupa 3-4 zile o sa vina si o sa iti aduca banii
Am folosit si este de tot rasul. Daca trimiti poti fi pacalit, daca primesti iar poti fi pacalit. Cel mai bine predare personala sau deloc. Eviti astfel multe necazuri.
Poti fi pacalit cand cumperi, ca vanzator nu prea ai ce sa patesti atat timp cat esti corect si trimiti ceea ce ai promis.
Nu-i adevarat! Clientul poate avea acelasi model de placa de baza sau acelasi model de ce vrei tu dar toate defecte. Crede-ma ca am vazut cu ochii mei cand unul a zis ca placa nu corespunde descrierii si a trimis una defecta inapoi.