| Petrisor_Mihai_Mangu_2002 a întrebat:

Salut.
Cam cat a costa trimiterea unui colet prin Fan Courier daca suporti tu costurile? Cel putin in afara de transport nu stiu daca mai e ceva, cred ca se calculează si distanta si greutatea? Nu stiu. Ar trebui sa fie tot 20-25 de lei cat stiu ca ar costa si cand comanzi ceva? De exemplu pentru lucruri relativ mici, precum nu stiu, componente de pc de exemplu, cum ar funcționa?

5 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Daca coletul nu depaseste 5 kg atunci costul lui nu va costa mai mult de 50 lei indiferent de distanta, daca depaseste 5 kg... depinde si de curierat dar poate costa si sute de lei!

| Hyperion7 a răspuns:

Poți incerca sa vinzi prin intermediul olx, iar cumpărătorul plătește transportul+prețul componentei PC
Transportul e in jur de 30 de lei
Sau poți încerca prin publi24 sa vinzi ceva.Acolo ai transport gratuit in majoritatea zonelor.
Adică cumpărătorul plătește doar prețul componentei și atat.

| Dismally a răspuns:

Conteaza dimensiuni, distanta, daca este cu ramburs sau fara. Cam 20 - 30 lei probabil.

| George121 a răspuns:

Accesează comparatorul de tarife al curierilor din România, disponibil pe site-ul www.trimite-ieftin.ro, pentru a verifica tarifele oferite de Fan Courier, Cargus, Sameday, DPD și GLS. Datorită parteneriatelor pe care le au beneficiază de tarife reduse.
Nu ai nevoie de contract.