Ce glume? Eu am intrebat serios
Cu banii aia nu iti iei nici jumatate de placa video decenta, deci nu mai visa ca o sa gasesti mega-oferte
E o mare bataie de joc, asta e.
Din ce puncte de vedere?
Din orice punct de vedere posibil, atita vreme cit e vindut ca si calculator "de gaming" si multi pun botul la asa ceva fara sa aiba logica si bunul-simt de a da un amarit de search dupa procesorul ala si performanta in jocuri...
Bro,stiu ca nu are o performanta buna si stiu ce poate acel procesor m-am informat
OK, deci asta e orice, numai calculator de gaming nu. Pentru dat pe net, filme, muzica, munca de birou, fara pretentii deosebite, e parfum.
Nici macar pentru Light Gaming adică un Cs?
La 30 fps? Ala e gaming? De ce naiba mai pierde lumea timpul cu mizeria aia?
Ca o paranteza, uite o solutie foarte misto - iti faci de la zero un sistem misto cu video integrat. Iei un monitor FHD/2K/4K, cit te tine punga. Apoi iti faci frumos un abonament la GeForce Now si te joci cu detalii high/max cam tot ce misca fara probleme. Si fara ca tu sa iti indoi calculatorul in doua (si sa platesti si la curent in plus).
Exemplu in cazul meu - i5-3570S, GTX 960, monitor FHD. In YouTube sau cand joc ceva pe GeForce Now, imi consuma cam 100-105 W. War Thunder daca il lansez si il joc local, atunci imi suge vreo 250 W din priza. La un sistem de gaming contemporan (al meu nu s-a vrut vreodata a fi sistem de gaming, ca il faceam si de gaming daca era cazul), diferenta o sa fie mai mare.
P.S. Daca ai net prin fibra, e foarte ok latenta. War Thunder e online multiplayer, am jucat prin GeForce Now cum ziceam mai sus si nu am fost umilit in mod deosebit. Daca nu joci competitiv, diferenta de latenta e lejera cit sa merite cu virf si indesat GeForce Now.
Depinde pentru ce vrei sa-l folosesti.
Scoala, muzica, filme, multimedia, business? Atunci merge.
Gaming, categoric nu. Asta daca nu o sa te joci LoL, valorant si cs pe cele mai slabe setari posibile.
Pentru Gaming îl iau dar o să îi mai adaug o placă video peste 1-2 luni
E decent atunci, merita.
La banii astia nu ai ce sa iei mai bun.
Cel e de incredere, au 4, 6 din 11.005 recenzii Google