Quickmobile cea mai mare țeapă pe care am luat-o vreodată, samsari cu acte în regulă, au dat faliment de 10 ori!
Pe google vad că au recenzii destul de negative. Uneori oamenii se bucura la un preț mai mic și sfârșesc cu buza umflata din diferite motive. Cel mai bine este sa cumperi de la ei daca au un magazin fizic sau să te reorientezi spre alt shop. Caută produsul pe care îl dorești pe compari.ro și vezi ce oferte mai sunt de la alții.
Pe al'lalt nu iil stiu, DAR, am luat de pe quickmobile un s8+ la vremea lui si care merge si in ziua de azi
SIIII
l-am luat prin eMAG
DECI
daca eMAG-ul are incredere, eu zic, ca e de incredere
in plus am verificat ca au magazine fizice inainte de a lua
deci, cred ca tu te-ai uitat numai la al'lalt si ai generalizat la amandoua
Quickmobile este firma serioasa. Am comandat un telefon de la ei. Imi place ca au preturi ieftine si importa si telefoane care sunt destinate altor tari. Daca vrei sa-ti iei un Samsung cu snapdragon il gasesti pe site-ul lor.
De celalat site n-am auzit in viata mea. Quickmobile este destul de cunoscut catre cei care cauta diferite oferte de pe mai multe site-uri.
Quickmobile e site de incredere, acum cateva zile i-au facut reclama pe YT, telefonultau.eu pare o teapa ordinara si asta se cunoaste din interfata site-ului
Quickmobile este o firma serioasa are ani buni de cand este pe piata. Deci poti lua cu incredere. Poti sa te uiti si pe https://tancul.ro/ este un comparator de produse de la magazine serioase din Romania si iti arata cel mai mic pret.
Am cumparat de la ei, cu plata Rambus, a fost ok, doar, daca ai ghinionul sa-se strice NU ofera Garantie de loc! Tot timpul Clientul este de vina! NU Recomand!