| DannY09145 a întrebat:

Salut! Cei care ati cumparat acesta geaca https://www.zalando.ro/pullandbear-jacheta-de-vara-black -puc22t0so-q11.html care a fost prima reactie pe care ati avut-o cand ati îmbrăcat-o? Eu sunt profund dezamagit

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Gusturile nu se discuta, ca-s diferite de la om la om.

Ca esti tu dezamagit de un lucru, este problema ta, probabil te astepati sa fie mai bine lucrata, dar la banutii astia, ramane tot marfa chineaseasca de prosta calitate.

| DannY09145 explică (pentru Violleta2022):

Nu ma asteptam la,, marfa de calitate" sunt dezamagit de faptul ce masuri avea si ce am primit, desteptul am cerut parere unor anumiti oameni

| Violleta2022 a răspuns (pentru DannY09145):

Imi pare rau ca esti dezamagit, dar cam asta este marfa care vine din China.
Sunt sute de filmulete si poze, postate de oamenii ce au comandat ceva frumos si ce au primit in realitate, de aceea este bine sa-ti cumperi ce-ti place din magazin, chiar daca te costa cu 10-15 lei mai mult, fiindca poti proba si poti sa vezi instantaneu ce materiale sunt folosite si cum stau pe tine, acele haine sau incaltari.

Noi (australienii), care stam atat de aproape de China si avem comert chinezesc aproape ca-n Chhina, avem tara inundata de chinezarii pe care le consideram cea mai proasta marfa posibila, preferand sa cumparam marfa din Turcia, Tailanda, Vietnam sau orice gasim mai calitativ, dar nu chinezarie.
Ma refer la chestii marunte de baie, bucatarie, raftulete, serterase, cutiute, separatoare, sosete, tricouri de casa, pantaloni scurti samd... ca de vrem ceva calitativ ne uitam dupa produse japoneze sau europene.

| DannY09145 explică (pentru Violleta2022):

Geaca nu este o chinezarie chiar daca e la bani ceva mai putini, geaca mi se pare in continuare super cum arata însa nedetaliând pozele nu am putut să-mi dau seama cum ar arata pe mine eu fiind si un tip putin mai slab

Iti dau un sfat, revinde-l asa cum este, poate cuiva ii place cum arata pe el, macar sa-ti recuperezi banii cheltuiti.