Comanda ajunge in 2 zile maxim, verifica insa daca produsul pe care l ai comandat era in stoc la ei sau la furnizor altfel trebuie sa astelpti pale li se va furniza lor produsul.
Cand am dat comanda, scria ca produsul este in stoc, dar probabil nu-l aveau in stoc. Era o promotie. O sa-i contactez, e aiurea ca nu mi-am fcaut cont, acolo poate vedeam status-ul comenzii. multumesc pentru. raspuns!
Emag - azi comanzi si daca o faci pana in ora 6. produsul comandat ajunge maine la tine.
Uite: http://bit.ly/11Z9slX
Multumesc pentru raspuns. De-as fi stiut, as fi reactionat din timp.A fost o problema si abia maine sper sa ajunga la mine coletul.
Salut!
Pai de unde esti?
De pe siteul EMAG poti comanda doar de la firma lor din Bucuresti!
Pentru ca numai acolo gasesti magazinul EMAG!
Bafta!
Funda?
PRost eşti. Nu mai da răspunsuri idioate, care bagă oamenii în ceaţă.
http://www.emag.ro/showroom
Nu vezi că au showroom-uri în Bucureşti,Braşov,Iaşi,Cluj,Constanţa,Craiova,Oradea,Ploieşti, Oradea.
Dacă nu ştii taci.
Pentru autor:
În 48 de ore ar fi trebuit să ajungă.
Sună la ei şi vezi ce şi cum. La mine cu nişte probleme cu curierul a ajuns în 4 zile, ar fi trebuit în 2 zile în mod normal.
Daca nu stii ce spui taci din gura
Daca tot dai raspunsul asta dc ai mai pus intrebarea ma?
Merci pentru raspuns. O sa-i contactez pana la urma. S-a intamplat ceva cu comanda de nu a ajuns daca voi ziceti ca in 48h ajunge de obicei.
Nu eu am pus întrebarea.
Îţi sugerez un control oftalmologic.
Later edit: S-a rezolvat! Cei de la e-mag au fost corecti si au trimis coletul la timp, problema a fost la firma de curierat care nu mi-a livrat coletul la timp.
Nu e in regula trebuia sa primesti, vezi ca ori nu e finalizata comanda ori ai dat un nr gresit si nu a putut sa te contacteze curierul...in mod normal trebuia sa ajunga in o zi sau doua....deci refa comanda sau suna-i sa nu mai stai sa butonezi.
Da, o sa-i contactez. Posibil sa nu mai aiba produsul in stoc, fusese o promotie... multumesc pentru raspuns!