Pai nu stiu. in orice caz nu pune toate firmele de nike, puma, adidas pe u ca nu are rost.daca ai doar un tricou sau ceva pe cap cu aceste firme e oke... oricum frizura mereu sa tio faci:O sa mirosti bene dar nu prea mult parfom . BafTa:X
PwP:*:*:*
Pai, cat mai modern. Uite'te prin revistele cu adolescenti (exista si online D: ) si te informezi de acolo. Ti'as putea spune eu, doar ca mi'ar lua foarte mult timp, si ar fi un post extrem de lung, si nu cred ca il vei citii. Ia o revista si ai sute de modele.
D:
HINT: Diferit de cum se imbraca manelistii si ceilalti ratati din scoala ta.
Buna...Sunt fata si cred ca ti-ar trebui un sfat. Unele fete nu le pasa cum sunt imbracati baietii, dar altora da.Eu iti spun sa nu te stresezi cu hainele pentru ca nu e nevoie. Dar daca tu crezi ca nu te plac fetele din cauza hainelor...imbracate cu un tricou frumos, niste blug isi in picioare niste tenesi pana la glezna.
SUCCES
Sal cosmine...in primul rand fa-ti stilul tau, dupaceea i-a in considerare ca hainele sa fie la moda si sa nu atraga prea mult atentia(sa nu fie sclipitoare sau de genu)...si inca un sfat ar fi:fetelor le pac baietii inbracati cat mai feminin (sa aiba pantalonii mai mulati sau sa fi mai colorat in vestimentatie)
daria_2531 întreabă: