| GabrielDenisGhidersa a întrebat:

Salut!
Dacă am dat o comandă de pe About You, iar acum arată că comanda e retrasă, înseamnă că nu mai vine?

7 răspunsuri:
| sriosnr1hater a răspuns:

Evident prietene.

| Anonimhack35 a răspuns:

Am pățit asta tot azi, nu stiu care e faza, cred că au avut o problemă de sistem, dar 100% au fost peste 200 de comenzi din cauza reducerii ăleia, urât din partea lor

| Koalabear333 a răspuns (pentru Anonimhack35):

Si eu am patit asta, e normal daca au avut ei o problema sa anuleze? Se joaca asa cu banii oamenilor

| Anonimhack35 a răspuns (pentru Koalabear333):

Daca te uiți pe contul lor de ig, sunt minim 400 de comentarii care spun că au anukat comenzile, unii spun că cică ar fi o problemă de stoc, dar nu cred pentru că stocurile se duceau repede deci nu este din cauza asta, pur și simplu nu se așteptau la asa multe și le-au anulat, oricum după toată încurcătura asta și-au făcut o imagine proastă
btw am sunat la call center și am așteptat 20min degeaba, săracul call center, oamenii n-au nicio vină și anpc ul nu poate să faca nimic pentru că firma e in Germania...((

| 1234abc a răspuns:

VREAU COMANDA inapoi, Aveam af1 la 197 leeeicrying(

| anonymus108 a răspuns:

Am patit si eu asta azi, cu 2 comenzi. Cel mai trist e ca am platit deja, apare cu -suma, dar in cont nimic. Sper sa apara in urmatoarele zile, altfel scandal.

| GabrielDenisGhidersa explică (pentru anonymus108):

Se aude că banii vor intra peste 7 zile