| linkdarius a întrebat:

Salut, de ceva vreme sunt în căutarea unor jordani și tot dau de fel și fel de site-uri cu fel și fel de modele. De curand am dat de site-ul "playersroom.ro" care are anumite modele pe care nu le găsesc pe site-urile cunoscute din România, și modelele sunt cu mult mai ieftine. Întrebarea mea e? Site-ul e de încredere, mi se pare "prea frumos" sa fie 100% legit având în vedere ca unele chestii de pe site sunt scrise în maghiara, are modele pe care alte site-uri nu le au și preturile sunt cu mult mai mici, cam ăștia sunt factorii ce ma îngrijorează în legătură cu site-ul. Vreau sa știu sigur dacă e legit sau scam, nu vreau sa pierd banii degeaba.

4 răspunsuri:
| SoulReaver a răspuns:

Comanda doar daca are plat la livrare. Daca e doar cu card te risti.

| KaanNoah a răspuns:

Faza e ca sunt extrem de multe site uri. Am gasit si la 100de lei, adidasi de 400... iti recomand sa comanzi doar de pe siteuri de incredere, se care stii sigur. Ca iti ppti lua țeapă pe banii tai. Bafta?

| Bossdeanonim12 a răspuns:

Salut! Bai, site-ul nu pare a fi fake.
Poti face comanda linistit daca nu iti cere cardul.
Insa, daca iti cere, fa mai intai de ceva super ieftin, sa vezi calitatea produsului. Incearca asta cu un card pe care nu-l mai folosesti, sa nu aiba decat banii necesari pentru achizitionarea produsului.

| Ungur_Gabriel_1992 a răspuns:

Salut! Ai comandat pana la urma de pe playersroom.ro? Poti sa imi zici si mie o parare despre acest site? Mersi