In principiu da, la amaneturile de electronice exista o rigoare si o seriozitate in ceea ce priveste bunurile, dar atentie nici amnaeturile nu pot garanta viciul ascuns al unui produs.
Dar ca sa raspund la intrebarea ta, da, aceia sunt de buna-credinta, nu iti dau un produs defect cu buna stiinta.
In viata daca nu risti nu castigi.
Daca ai o teama cronica de a cumpara un produs second hand strange bani si cumpara-l nou, tu vrei un produs utilizat sa fie identic cu unul nou dar sa fie la pret mult mai mic, asa ceva nu se poate.
Nu ai cunoscut încă țepari care îl sigilează la loc de parcă e scos din fabrică.
Îl deschizi îl butonezi, merge o zi. Apoi îl duci la service. Acolo afli că reparația costă mai mult ca unul nou, și dacă vrei, ți-l depun ei la coșul de gunoi, la reciclare.
Nu toți cei care vînd pe olx sunt țepari, mai sunt si țepari dar poti sa le faci reclamatie utilizînd formularul de contact olx, acolo scrii situatia prin care ai trecut cu vînzătorul olx si ei o sa ia masurile necesare, din păcate multi nu vor sa accepte produsul inapoi si sa i ti dea banii inapoi, deci tu ramîi cu paguba, in ceea ce priveste amanetul, ei dau factură la produse si adresa amanetului unde poti vedea produsul si daca nu i ti convine nu il cumperi au ei clienti destui.
Cumperi lucrurile pe care poti sa te vezi cu vanzatorul, verifici... Nu cu coletul ca nu sta ala dupa tine
Eu vand si cumpar pe olx de multi ani si nu au fost niciodata probleme.O singura data am avut dubii la un produs dar i-am platit transportul tur retur vanzatorului cu scuzele de rigoare.