| Erik_7239 a întrebat:

Imi Spuneti Si Mie Ce Parere Aveti de Laptopul ASUS K52N-EX026D Este Bun Merita Cumparat? Multumesc!

Răspuns Câştigător
| Alle15 a răspuns:

Dap lol ca merita este foarte performant siare capacitate mare si viteza la internet, are unchiu meuu,, cumpara-l!

5 răspunsuri:
| hSh3ad a răspuns:

Http://www.mediagalaxy.ro/catalog/index.jsp?categoryId=71&itemId=35095

Asta e mai bun
Mai strange bani... n-are memorie multa... cel mai recomandat ar fi un Acer sau Sony vaio(daca ai bugetul mai mare)si un Asus ar fi recomandat.
Dar, ce buget ai si de ce cagtegorie vrei sa folosesti laptopul? Pentru gaming/business?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ne ai ajuta si cu un link de unde vrei sa cumperi, un pret ceva ar fi ok!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici: http://www.originals.ro/adidasi-haine-accesorii-ads.php?cid=31652 Cele mai tari brand-uri: Nike, Adidas, Puma, Reebok, Ecko Unlimited, Ecko Red, G-Unit, Zoo York, DC Shoes, Adio, Osiris (adidasi, haine, accesorii 100% originale ) si nu numai in cel mai tare magazin online din Romania cu cele mai mici preturi. Livrare in toata Romania! Comanzi acum, maine ai produsele ! Produsele se pot returna fara nici un motiv ! Nu ai cum sa ramai nemultumit !

| Erik_7239 explică:

Vreau sa-l cumpar de la Altex si pretul este 1. 699, 90 Lei
promotie dar asta nu conteaza. HeadShot Il folosesc si gaming si bisiness amandou : gaming ex : cs 16 atat big grin

| blondasexy21 a răspuns:

Da merita am si eu