Salut
-un fular dragut.
-ciocolata belgiana ( eu asta ii cer lu Mos Nicolae )
-sosete cu degete )
-robotei teleghidati
-o serie de carti cu-n subiect care stii ca l-ar interesa
-un CD cu muzica preferata
-un parfum calitativ
-un ceas de mana ( sau de perete cum vrei )
( nu ai zis ce varsta are )
Asta depinde de varsta... si dec trageti la sort? eu nu trag la sort cumpar Ciocolate la toata clasa,(asa e frumos)
Daca e baiat trebuie sa ii iei:o minge de bascket sau de fotbal.un tricou cu echipa preferata de fotbal...o bratara.un colier cu cranii (daca e rocker)o carte daca e tocilar
Un Ceas de mana. Sper ca iti place ideea, eu sunt baiat si mie imi plac ceasurile de mana si in plus nu poti sa duci haine pe post de cadou la scoala, parerea mea, sau ai putea sa-i duci un parfum.
Pai... fiecare cu modul lui.Acuma voi faceti in felu vostru si noi in al nostru binenteles.
Eu ma gandeam sa-i cumpar o ciocolata, o carte sau o minge. Oricum multumesc pentru cele 2 raspunsuri.Thanks.
Pai atunci cred ca's potirivte ideile spuse mai sus
11. hmmm 1 min please, i searching... (poate un sarut de la Colega PE care o place)) sau am vazut minge de fotbal(WHAT?!), asta inseamna ca el e sarac si n-are bani deo minge(max 50 lei alea care nu-s de firma) deci, ar fi potrivit Un tricou(care il poarta la Sport )(si mai ales de la fete pfff fetele se vor topii dupa el, dar sa nu fie tricou de fete! exclusss)