Salut,am vândut un produs pe un site de vânzări și ca firma de livrare era fan courier,(in cazul meu era un Xbox One) eu nu l-am împachetat in niciun fel, la împachetat el (curierul)cu ajutor a 2 pungi furnizate de ei,dar ia în considerare că produsul meu a fost destul de compact. adică dacă al zguduiai nu se mișcau toate in el,așa că sfatul meu e sa al pui într-o cutie și să faci cumva sa nu se miște,sper că te am ajutat.
informații suplimentare?:
pe mine mă sunat,și mi-a spus că ne întâlnim langa un loc (gen. grădinița)(stau la țară și nu poate să intre pe drum...) m-am dus acolo cu pachetul, i l-am dat, la împachetat și mi-a dat o hârtie (gen: bon fiscal) in care specifica AWB (un fel de cod al comenzi), adresa numele Dvs., Nr de telefon etc. și și-a văzut de drum.
ce voiam sa zic e ca cu AWB-, il ăla poți vedea ce cum și unde se află pachetul, intri pe site-ul Fan curier: https://www.fancourier.ro/
și ați da acolo
"introduceți numărul AWB-ului tau", îl introduci și dați pe "caută", și bum. ați apare în ce stare se afla comanda si alte info.
Pa?
Ei nu -ti impacheteaza, eventual iti dau contra cost o cutie de carton.
Tu trebuie sa fii atent la cum impachetezi si ce folosesti pentru atenuarea socurilor.
Eu folosesc folie pluribaal sau izolatie de parchet folie.
Depinde ce produs vrei sa trimiți. Le poți cere sa îți bage produsul intr-o punga de fan, nu te costa nimic.