| Koyzu a întrebat:

Salut, lume! Aș avea si eu o întrebare. De curând, mama mi-a luat un PS3 la mâna a doua si câteva jocuri. Aș vrea să vând consola pentru care pe viitor să-mi cumpăr o chitară. Ce credeti? Aș putea vinde PS3-ul si jocurile?

16 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai putea sa le vinzi sigur, dar nu aici, ci pe Olx, Okazii, la jumate etc, TPU nu este un site de vanzari cumpărări.

| Koyzu explică (pentru CristiDinBucuresti):

Am înțeles asta. Nu a fost intenția mea să vând aici.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Koyzu):

Super, dar nu ai zis cît vrei pe PS 3

| Koyzu explică (pentru CristiDinBucuresti):

Asta aș vrea să aflu si eu. un pret cu care l-aș putea vinde.

| Eduard619 a răspuns (pentru Koyzu):

Pai spune-mi de care ps3 ai si ce jocuri.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Koyzu):

Caută pe google modelul tau care il ai, si vezi altii cu cît il vind, si te orientezi după ce te documentezi si vezi altii cît cer pe asa ceva.

| Koyzu explică (pentru Eduard619):

Ps3 model cech-3004b
jocuri : GTA 4, Resident Evil 6, Naruto Ultimate Ninja, Fifa 14, Grand Turismo 5, Prince of Persia, Uncharted 3, Conflict Denied OPS

| Eduard619 a răspuns (pentru Koyzu):

Poti lua in jur de 600-700 roni maxim.

Ok. Multumesc tuturor pentru răspunsuri.

| Eduard619 a răspuns:

Evident ca le poti vinde dai un anunt pe olx sau gasesti o persoana din orasul tau, dar daca abia le-ai primit nu inteleg de ce ai vrea sa le vinzi.

Treaba e că nu sunt un foarte mare gamer, dar sunt mare ascultător de rock si aș vrea să si cânt.

| Juper a răspuns:

Salut!
Eu cant la chitara si aleg de fiecare data chitara iesind cu fetele si baietii Vinerea decat vinerea toata ziua pe jocuri
Iti faci mult mai multi prieteni si in primul rand atragi fetele!

Răspuns utilizator avertizat
| DarkRed a răspuns:

Desigur ca le ai putea vinde.
Depinde ce ti doresti mai mult.

| Koyzu explică (pentru DarkRed):

Ok. Un pret cu care l-aș putea vinde mi-ai putea spune? Depinde de jocurile pe care le am?

| DarkRed a răspuns:

Cauta pretul fiecarui joc pe Google, dupa il scazi cu 30-40% din pretul lui daca l ai cumpara nou, iar consola o vinzi undeva pe la 400-500 de lei.