Un sfat dat astfel nu te ajută. Trebuie să vizitezi acele zone, să vezi cu ochii tăi. Apoi să vezi ce interese familiale ai. Ai copii, de ce vârstă, la ce școală merg? Ai mașină? Unde o parchezi? Ori aceste zone sunt mari, depinde unde este în ele apartamentul, unde mergi la compărături.
Multumesc pentru raspuns, ma gandeam sa primesc cateva pareri generale despre aceste zone pe care, cu siguranta le-am vizitat. Totusi, una e sa vizitezi si alta e sa auzi pareri ale oamenilor ce stau acolo sau in vecinatatea zonelor.
Nu am copii si nici nu planuiesc iar referitor la masina, din cate am observat, toate imobilele dispun de parcare.
Criteriile fiecaruia pot fii diferite, rau. Spre ex eu as cauta dupa: banii pe care ii am in buzunar, infrastructura zonala ( apa calda, caldura, canalizare etc ), zgomotul care vine din strada, zgomotul care vine de la vecini. Altfel toate sunt aproape la fel.
Stai in Cluj?
Ca vorbesti de apa calda, caldura, canalizare, de parca ai fi in Bucuresti la tara.
Daca acolo nu sunt probleme si este doar lapte si miere atunci ignora mesajul meu.
Buna.
In Borhanci, in nici un caz.
Daca nu ai alte variante, alege intre Iris si Podul Portelanului. Cred ca Iris e in dezvoltare acum.
Asta e sfatul meu de "vecin" de Cluj. Dar poate vin clujeni si iti spun mai bine.