Am cel putin 20-30 de colete la EasyBox. Toate au venit in regula. Printre obiecte am avut si o oala de lut cu capac. N-a avut nici pe dracu.
Nu merită vericule, nu știi mitul urban? La easybox toate coletele sunt marcate printr-un pumn, curierii au voie în limita legală să provoace daune materiale coletelor, așa spune legea. Deci nu comanda de la easybox vericule.
E ok, si e mai rapid si mai ieftin decat pentru livrare prin curier. Eu il folosesc pentru toate produsele mai mici.
Raspunsul e... ABSOLUT DA
pana acum am tot luat de la eMAG cu livrare gratuita la easybox, si in afara ca au venit toate in regula, chiar e enervant atata ambalaj pentru chestii care nu au cum sa se strice daca le scapi pe jos
imagineaza-ti asta: 5cm grosime de folie cu bule sau burete dens pentru chestii de gen textile (daca dai cu un tricou de pamant, cat poti de tare, nu are nici pe dracu, dar ei au pus 3 straturi de folie cu bule, doar D'AIA) sau lanterna anti-shock din cauciuc gros, cu care arunci dupa nevasta/hot si nu are nici pe dracu