Eu am in zona un Hervis si este inchis. Nu stiu daca asa e peste tot, dar banuiesc ca da. Oricum poti da comanda pe net la ce vrei sa iti iei si nici nu primesti amenda
Da,dar poate netul arata programul normal fara pandemia asta! De aia am si pus intrebarea sa vad daca a fost cineva si e deschis sau nu ca na... poate nu e deschis,, eu ma duc pana acolo si domn politist imi da amenda ca asa sunt programate! Cu sau fara declaratie iei amenda
Stii tu pe cineva cu declaratie corecta care sa fi luat amenda?
Da! Multe persoane
Sau mai bine. Suna direct la ei in zona in care vrei sa mergi. Toti au numere de telefon si cred ca nu le e greu sa.ti dea un raspuns concret.
Si ce scrie pe procesul verbal avand in vedere ca aveau declaratia corecta?
E ocupat!?
Ti se pare corect sa ia o batranica de 87 de ani o amenda ca s-a dus dupa paine cu declaratie care era completat corect dar a scris "indescifrabil" cum au zis asa zisi eroi care ne apara de virusul banilor ca sa nu avem prea multi!
Ti se pare corect! Eu nu stiu ce e pe comunitatea asta dar unii sunteti spalati bine pe creier de TV!
Si daca era indescifrabil cum puteau polițiștii sa vada ca era corecta si completa?
Probabil au fost amenzi de genul deoarece ei considera ca urgențe si/ sau produsele necesare acestei perioade sunt doar cele alimentare..anyway, ți-e groaza sa comanzi acasa acele produse de care ai nevoie?
RAY întreabă: