| CrushBoy89 a întrebat:

Stie cineva daca site-ul Okazii.ro e teapa? big grin m-ar interesa ceva de acolo... Spuneti-mi daca ati luat ceva de acolohappy Multam

2 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu nu m-as baza asa mult pentru ca e posibil sa fie defect ce vrei sa cumperi sau iti trage teapa. Nu ai o garantie in cele mai multe cazuri si iti va parea rau ca ai comandat acolo. In internet gasesti o groaza de situri in care au preturi cat mai reduse sau acceptabile.

| PinkPanther a răspuns:

Depinde de la cine cumperi. Produsele nu le vind cei care au siteul, ci cei care au conturi pe site. daca te intereseaza ceva iti recomand sate uiti la calificativele vanzatorului. Cu cate are mai multe bune cu atat e mai sigur. In plus alege sa te vezi cu el fata in fata si sa testezi produsul. adica nu apela la produse pe care sa le primesti prin posta sau curierat. ca e mai usoar sa primesti teapa la alea. Cauta ca vanzatorul sa fie din aceaiasi localitate cu tine, sa macar in apropiere.
Eu mi-am cumparat de pe acest site [roduse si am fost multumita de ele, in schimb o prietena si-a lua un mp3 player si a fost teapa. Asa ca trebuie sa ai grija. dar daca urmezi sfaturile de mai sus scad mult sansele sa iti iei teapa