Salut
Deisigilat inseamna ca acel produs a fost deschis si pus inapoi in cutie. Cineva probabil l-a cumparat, si nu l-a mai vrut dupa din diverse motive.
Produsele resigilate ce sunt? Sunt niste produse care spre exemplu au fost in magazin puse pe raft la expozitie si care au avut cutia deschisa. De asemenea resigilatele mai pot fi si testate de cei din magazin, pot fi telefoane care au fost reparate in urma unei defectiuni sau lucruri de genul....Eu nu am cumparat niciodata produse resigilate, nu prea mai sunt de acord cu ideea aceasta de a deschide altcineva coletul meu. Tin minte ca mai demult am comandat de pe olx ceva si mi-am luat o mare teapa si de atunci nu mai am asa buna impresia despre acest gen de produse.Insa aceasta este parerea mea proprie, tu poti decide ce vei face mai departe. Eu zic totusi ca sa iti cumperi produsul nou daca diferenta este de 100-200 de lei... daca e o diferenta mai mare atunci merita sa iti cumperi si resigilat.
Bafta!
La Emag Samsung Galaxy S10+ este 3800 de lei! Produsul resigilat este 3400, și am un cupon de reducere care îmi mai scade 175 de lei! La produsul nou nu pot folosi cuponul, d-asta spun... Si asa ar ajunge la 3200 și ceva! Si e ceva diferenta...
Atunci comanda-l, testeaza-l bine dupa ce il scoti din cutie si daca observi ceva in neregula da-i retur, ai voie. Fii foarte atent la zgarieturi sa nu fie ca telefonul e tot din sticla iar daca a fost tinut in magazin vin diferite persoane, pun mana pe el, etc si poate cineva l-o fi zgariat cu vreun inel sau ceva cum l-a tinut in mana.
Gabrielhr întreabă: