| Amalia_1295 a întrebat:

Stiu ca sunt stresanta cu intrebarile mele. Dar am o problema.Maine ma duc sa-mi i-au un telefon mobil.Va rog frumos sfatuitima ce telefon sa-mi i-au:Nokia, LG, HTC, Sonny Ericcson sau Samsung?

Răspuns Câştigător
| yonyckatar3 a răspuns:

Iati Samsung ca e bun nu se strica niciodata...

10 răspunsuri:
| bumtzy_3889 a răspuns:

Sonny ericsson e cel mai bun telefon! pana acum numai firma asta am avut-o si nu am avut probleme cu nici un telefon!

| Smeker25 a răspuns:

Depinde ce modele dar, touchurile cele mai bune au cei de la Samsung in caz cati iei cu touch

| LecSiee a răspuns:

IPhone 4!
te invat eu tot ce vrei la elhappy e super cand stii sa.l folosestiwinking

| Amalia_1295 explică:

Da imi iau cu touch.

Răspuns utilizator avertizat
| IAMsterdam a răspuns:

Nokia. Cea mai buna baterie.

| Roxette23 a răspuns:

Inainte eram setata pe Nokia, insa de cand am primit un LG Optimus One nu l-as mai schimba cu nimic altceva. Face de toate big grin si are si 3 megapixeli.

| princess79 a răspuns:

Samsung ii unu dintre cel mai bun...Si LG ii bun.Ambele sunt foarte bune si merge super Touch. Eu am Lg cu touch si sunt foarte multumita.

| KillerWillBeBack a răspuns:

Da esti!rolling on the floorAm avut si Nokia, Sonny Ericcson dar cel mai rezistent este Samsung. Desi nu are multe aplicatii este mult mai usor, mai compact!

| violeta10 a răspuns:

Eu as spune sa iti iei LG, deaorece mi se pare ca accea firma fr fabricatie a telefoanelor este mult mai buna ca celelalte! big grin Sper ca te-am ajutat big grin