| kiss_7336 a întrebat:

sunt din dr tr severin si as vrea sa cumpar un caine rasa: bishon. as vrea sa imi ziceti de unde as putea face rost nu vreau sa fie mare. vreau sa aiba cateva luni si nu as vrea sa il iau din alte orase dau funda big grin

Răspuns Câştigător
| Nuosamighicestiusernameulproasto a răspuns:

Ai mare grija la samsari sau la ''canisele'' din Romania.Nu te grabi sa iti iei catelul pentru ca poate muri din cauza parvovirozei in cateva zile! Sunt foarte multe cazuri cu caini care au murit din cauza neseriozitatii unor cretini...deci eu spun sa cauti calumea, si daca trebuie, sa dai un ban in plus pentru a avea un catelus sanatos.Acum cateva saptamana. o prietena de-a mea si-a luat un tekkel care a murit dupa o saptamana. din cauza parvovirozei! Nu cred ca vrei sa suferi dupa el atat... Poti cauta pe forum-uri specializate in bichoni de ex:animale.ro si poti gasi crescatori seriosi din mai toata romania.Cred ca bichonul se gaseste la preturi mai ok, fiind destul de popular.Bafta si daca ai nedumeriri,intrebari sau altceva, poti sa ma intrebi, ma pricep.Bafta inca o data!

3 răspunsuri:
| UnícáááFátá a răspuns:

Buna si eu sunt tot din drobeta tr severin si iti recomand sa cumperi un biishon de pe net scrii rasa maltez etc... si zici de cate luni zile sau anii vrei sa aiba

| onasis1961 a răspuns:

Nu stiu la Severin.Dar daca vrei neaparat vino la Craiova duminica in piata de animale si gasesti sigur!

| spyke321 a răspuns:

Salut. Este un site foarte bun www.catei-de-vanzare.rode aici gasesti orice catel vrei tu. Si sunt pui. Au 8 saptamani. Succes
Dunda? :D